[صفحه اصلی ]   [ English ]  
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
آشنایی با انجمن::
اخبار رویدادها::
مجلات و انتشارات::
تسهیلات پایگاه::
برقراری ارتباط::
عضویت در انجمن::
::

AWT IMAGE 

 خرید کتاب سری سیستم های فازی و محاسبات نرم

AWT IMAGE

مجله سیستم های فازی

جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
:: تاریخچه تأسیس انجمن سیستم‎‎های فازی ایران ::

  پس از معرفی نظریه ‎ فازی توسط پرفسور لطفی ‎ زاده استاد ایرانی تبار دانشگاه برکلی در سال 1965 میلادی، این نظریه در سطح جهانی روبه پیشرفت و توسعه قابل ملاحظه ‎ ای نمود. از جمله این پیشرفتها می ‎ توان به ورود نظریه ‎ فازی در بسیاری از رشته ‎ های علوم و مهندسی، برگزاری دهها کنفرانس بین ‎ المللی در موضوعات نظریه فازی، چاپ و انتشار صدها مقاله درمجلات علمی، ورود نظریه فازی در صنعت و ساخت وسایل و تجهیزات گوناگون با بهره ‎ گیری از منطق فازی اشاره کرد.

  با توجه به رشد روزافزون و استقبال عمومی از نظریه فازی، در سطح جهانی تشکیل انجمن ‎ های فازی مورد توجه محافل علمی کشورها قرار گرفت که نتیجه آن تأسیس دهها انجمن علمی و گروههای کاری در زمینه نظریه فازی در جهان بوده است. از جمله این انجمن ‎ ها می ‎ توان به انجمن بین ‎ المللی سیستم ‎ های فازی ( IFSA ) اشاره کرد که در سطح جهانی فعال است و هر دو سال یکبار کنفرانس بین ‎ المللی سیستم ‎ های فازی را برگزار می ‎ کند و مجله Fuzzy Sets and Systems را منتشر می ‎ کند.

  در کشور ما نیز طی بیست سال گذشته نظریه فازی بتدریج مورد توجه و استقبال جامعه علمی قرار گرفت و در شاخه ‎ های گوناگون آن نظیر منطق فازی، ریاضیات فازی، آمار فازی، بهینه ‎ سازی فازی، کنترل فازی و سایر رشته ‎ های فازی فعالیتهای تحقیقاتی و آموزشی روبه افزایش نهاد و چندین کنفرانس ملی و بین ‎ المللی با موضوعات نظریه فازی در دانشگاهها و مراکز تحقیقاتی برگزار گردید که از جمله می ‎ توان به برگزاری دو کنفرانس تحت عنوان نظریه مجموعه ‎ های فازی در دانشگاه شهیدباهنر کرمان، به کمک کنفرانس بین ‎ المللی در مرکز تحقیقات فیزیک نظری و ریاضیات،‌ یک کنفرانس بین ‎ المللی در دانشگاه تبریز و سومین کنفرانس فازی در دانشگاه سیستان و بلوچستان، چهارمین کنفرانس سیستم ‎ های فازی در دانشگاه مازندران و پنجمین کنفراس سیستم ‎ های فازی در دانشگاه امام حسین (ع) اشاره کرد. روند این کنفرانس ‎ ها نشان می ‎ دهد با گذشت زمان تعداد شرکت ‎ کنندگان کنفرانس و مقالات ارایه شده افزایش چشمگیری داشته است. از این ‎ رو تأسیس انجمنی در زمینه فازی که بتواند ضمن انسجام بخشیدن به فعالیت محققان در زمینه نظریه فازی موجبات رشد و گسترش آن را فراهم نماید همواره مورد توجه بوده است.

  در سال 1381 انجمن سیستم ‎ های فازی به عنوان زیرشاخه ‎ ای از انجمن آمار ایران پذیرفته شد که نقش مهمی در شکل ‎‎ گیری انجمن سیستم ‎ های فازی ایفا نمود. جا دارد در اینجا از حمایت و پشتیبانی انجمن آمار کمال تشکر و قدردانی را بعمل آوریم و این ابتکار انجمن آمار را به عنوان یک انجمن مادر در زایش انجمن ‎ های جدید به عنوان یک الگوی شایسته مورد توجه قرار دهیم.

  در چهارمین کنفرانس ‎ سیستم ‎ های فازی ایران در شهریور سال 1381 در دانشگاه مازندران موضوع تأسیس انجمن سیستم ‎ های فازی ایران مورد توجه جدی قرار گرفت و اعضای هیأت موسس انجمن فازی ایران مرکب از آقایان: دکتر محمد مهدی زاهدی، دکتر ماشاءا... ماشین ‎ چی، دکتر کارو لوکس، دکتر اسفندیار اسلامی، دکتر ناصر رضا ارقامی، دکتر رضا عامری، دکتر رجبعلی برزویی، دکتر عزیزا... معماریانی، ‌دکتر امیر دانشگر، دکتر ناصر ساداتی، دکتر سراج ‎ الدین کاتبی و دکتر علی وحیدیان کامیاد به عنوان هیأت مؤسس انجمن شروع به فعالیت نمودند. اعضاء هیأت مؤسس آقای دکتر عامری را به عنوان نماینده هیأت مؤسس برای طی مراحل تأسیس و ثبت انجمن انتخاب کردند. هیأت مؤسس اساسنامه انجمن سیستم ‎ های فازی ایران را در 6 فصل،‌25 ماده، 55 زیر ماده و 13 تبصره تصویب نمود و نماینده هیأت مؤسس در مورخ 30/10/82 درخواست تأسیس انجمن سیستمهای فازی ایران را رسماً به کمیسیون انجمن ‎ های علمی کشور ارسال نمود. در سی و سومین جلسه کمیسیون انجمن ‎ های علمی در مورخ 25/7/83 انجمن سیستمهای فازی ایران به تصویب رسید. پس از تصویب انجمن، طبق اساسنامه و مقررات کمیسیون انجمن ‎ های علمی، مجمع عمومی انجمن در مورخ 5/3/84 با حضور نماینده وزارت علوم جهت تصویب اساسنامه و انتخاب هیأت مدیره انجمن تشکیل جلسه داد. در این جلسه پس از تصویب اساسنامه انتخابات هیأت مدیره برگزار گردیدکه براساس آن افراد ذیل انتخاب گردیدند: دکتر محمدمهدی زاهدی، دکتر ماشاء ا... ماشین ‎ چی، دکتر کارو لوکس، دکتر عزیزا... معماریانی، دکتر رضا عامری،‌ دکتر رجبعلی برزویی و دکتر امیر دانشگر، ضمناً آقایان دکتر ناصر رضا ارقامی و دکتر علی وحیدیان کامیاد به عنوان اعضای علی ‎ البدل و دکتر اسماعیل یزدانی به عنوان بازرس انتخاب گردیدند. پس از آن در مورخ 17/3/85اولین جلسه انجمن برگزار گردید که اعضا از بین خود آقایان دکتر محمد مهدی زاهدی را به عنوان رئیس، دکتر عزیزا... معماریانی را به عنوان نایب رئیس و دکتر رضا عامری را به عنوان خزانه ‎ دار انجمن برگزیدند. هیأت مدیره انجمن در مورخ 18/5/84 موفق به ثبت انجمن در اداره ثبت شرکتها و مؤسسات غیرتجاری گردید. هیأت مدیره انجمن در این مدت با برگزاری جلسات منظم در جهت انجام وظایف محوله و فعال ‎ سازی انجمن اقدام نموده است و اقدامات زیر را انجام داده است:

  1. انجام مکاتبات لازم با وزارت علوم جهت اخذ بودجه و امکانات لازم
  2. فعال کردن دبیرخانه انجمن
  3. طراحی آرم و سربرگ انجمن
  4. تعیین نماینده انجمن در دانشگاهها و مؤسسات و عضوگیری
  5. افتتاح حساب ویژه انجمن
  6. فراهم کردن زمینه ‎ های لازم برای برگزاری ششمین کنفرانس سیستم ‎ های فازی ایران و اولین کنفرانس سیستم ‎ های فازی جهان اسلام به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز
  7.  چاپ و انتشار مجله Iranian Journal of Fuzzy Systems به کمک دانشگاه سیستان و بلوچستان
  8.  ایجاد ارتباط با سایر انجمن ‎ ها و مؤسسات علمی
  9. برنامه ‎ ریزی برای فعالیتهای آتی انجمن.
  
تسهیلات مطلب
سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش
نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ
ارسال به دوستان ارسال به دوستان


CAPTCHA
::
دفعات مشاهده: 14995 بار   |   دفعات چاپ: 4162 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 636 بار   |   0 نظر
انجمن سیستم‌های فازی ایران IRANIAN FUZZY SYSTEMS SOCIETY
Persian site map - English site map - Created in 0.09 seconds with 41 queries by YEKTAWEB 4660